Comments (0)
Sijjin 3: Love – Siccin 3: Dragoste interzisă (2016)

Sijjin 3: Love – Siccin 3: Dragoste interzisă (2016) Online Subtitrat in Romana

Filmul online turcesc Sijjin 3: Love – Siccin 3: Dragoste interzisă (2016) este disponibil chiar acum, rapid si fara intreruperi.

Orhan și Sadat sunt prieteni din copilărie. Mulți ani mai târziu, Orhan se îndrăgostește de sora lui Sadat Kader și se căsătoresc. Accidentul de mașină al lui Sedat ar fi un moment de cotitură în viața tuturor celor trei. Fiul lui Sadat, Mehmet, devine paralizat. Și soarta nu-și poate aminti trecutul. Orhan îl învinovățește pe Sadat pentru acest incident și întrerupe orice comunicare cu el. Sadat se destramă din cauza remușcărilor sale și a evenimentelor ciudate înfiorătoare pe care le-a experimentat. Și Orhan va face ceva teribil de dragul de a nu-și pierde prima și singura iubire, soarta, pe care o iubește atât de mult.

Produs de magnific filmul, regizat de Alper Mestci, la „Siccin” serie, care a adus o mare de sunet cu primele sale două filme, continuă cu „Siccin 3: Cürmü dragoste”, în cazul în care cea mai mare dragoste întâlnește cea mai mare frica. în „Siccin 3: Cürmü Așk”, care, de asemenea, atrage atentia cu exprimate, există nume precum Adnan Koç, Bushra Ayaydın, Cem Uslu, Nevin Efe, Yavuz Pekdiker, Elif Baysal, Yavuz Cetin, Omar Musab Küçükler. Directorul Alper Mestçi semnat scenariul împreună cu Bekir Acar, în timp ce directorul de imagine al filmului este Serdar Armutlu. Muzica filmului aparține lui Reșit Gözdamla.

Durata: 110

Calitate: HD

Anul:

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *