Comments (0)
Sen Benim HerŞeyimsin – Fiica mea e mai presus de orice (2016)

Sen Benim HerŞeyimsin – Fiica mea e mai presus de orice (2016) Online Subtitrat in Romana

Filmul online turcesc Sen Benim HerŞeyimsin – Fiica mea e mai presus de orice (2016) este disponibil chiar acum, rapid si fara intreruperi.

Orfan la o vârstă fragedă, Sadat își sapă în creier cea mai importantă lecție pe care tatăl său la învățat, motto-ul „nu-l poți bate dacă nu privești frica în ochi”. El își petrece viața în Çıralı cu relații și locuri de muncă de zi cu zi, cu temeri că nu poate să bată și să reamintească sfaturi de viață de la tatăl său. Dar într-o zi viața lui liniștită se schimbă într-o clipă. Pinar, una dintre relațiile de unitate ale zilei, lasă un copil în poala lui Sadat și dispare cu aceeași viteză. Sedat, care a venit la Istanbul și a găsit de lucru datorită lui Birol, se învârte acum în jurul fiicei sale. Viața distractivă a tatălui-fiică se transformă din nou în haos odată cu reapariția mamei.
Tolga Çevik are rolul principal din film, în care Tolga Örn stă în scaunul de regizor, în timp ce ea este însoțită de fiica ei de Ton Çevik, Melis Birkan și Cengiz Bozkurt în filmul e turnat.

Vizualizari: 1270

Genul: Comedy

Director:

Actori: , , ,

Tara:

Durata:

Calitate: HD

Anul:

IMDb: 6.3

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *