Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Yürek Çikmazi – Inima indurerata Sezonul 1 Episodul 9

Yürek Çikmazi – Inima indurerata Sezonul 1 Episodul 9 Online Subtitrat in Romana

Yürek Çikmazi – Inima indurerata Sezonul 1 Episodul 9 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Yürek Çikmazi - Inima indurerata".

Zeynep, care urmărește imaginile lui Halil cu Funda, experimentează o mare dezamăgire și decide să stea departe de Halil. Din acest motiv, el îl include pe Caner în cazul cerului. Cu toate acestea, această mișcare nu l-a oprit pe Halil, ci doar a sporit și mai mult interacțiunea dintre ei. Dec. Pentru Cadou, care a fost împotriva întâlnirii fiicei sale cu Halil de la bun început, aceasta este o prietenie inacceptabilă. Când vine la biroul său pentru a-i spune lui Zeynep acest lucru, întâlnește o persoană la care nu se aștepta niciodată; Ali Fuat.

K. cormyvan, care a aflat că Feride este însărcinată, crede că ar trebui să ia o decizie cu privire la căsătoria sa, ia această decizie la Feride și semnează protocolul de divorț.

Pe de altă parte, Halil devine nebun când află că Yilmaz a fost eliberat în autoapărare și că sângele găsit în casă poate aparține tatălui său. Pentru ca cazul să continue și mormântul să fie deschis, este nevoie de o nouă dovadă. Această dovadă îi vine lui Halil de la o persoană la care nu se aștepta niciodată, la un moment dat nu se aștepta. Acest sfat va schimba viața cuiva pentru totdeauna.

Vizualizari: 815

Serial: Yürek Çikmazi - Inima indurerata

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *