Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Toprak ile Fidan – Toprak si Fidan Sezonul 1 Episodul 8

Toprak ile Fidan – Toprak si Fidan Sezonul 1 Episodul 8 Online Subtitrat in Romana

Toprak ile Fidan – Toprak si Fidan Sezonul 1 Episodul 8 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Toprak ile Fidan - Toprak si Fidan".

După salvarea vieții lui Burak, locul lui Fidan în conac devine solidificat. Doar Halide știe că Fidan este de fapt mama lui Burak, dar nu spune nimic pentru a-l proteja pe Fidan de Keriman. Fidan își amintește de soțul ei Nejat de fiecare dată când îl vede pe Toprak, dar nu îl suspectează pentru că știe că este mort. Între timp, Aydan îl ține cumva pe YAL Kalinkormn departe de oamenii de acasă și își continuă planurile de căsătorie cu Toprak. Dec.

Toprak; rămâne în comă 5 ani după un accident de mașină și nu-și amintește nimic când se trezește. Ceva nu prea se potrivește Pământului, care trebuie să accepte doar lucrurile care i se spun despre viața sa. Mama ei Keriman îl obligă pe Toprak să se căsătorească cu Aidan, despre care spune că este logodnicul ei. Soarta îi reunește pe Fidan și Toprak, care au trebuit să se decupleze unul de celălalt printr-un accident.

Vizualizari: 568

Serial: Toprak ile Fidan - Toprak si Fidan

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *