Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Teskilat – Organizatia Sezonul 1 Episodul 63

Teskilat – Organizatia Sezonul 1 Episodul 63 Online Subtitrat in Romana

Teskilat – Organizatia Sezonul 1 Episodul 63 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Teskilat - Organizatia".

În ciuda încheierii cu succes a operațiunii Organizației, Omar și Zahra nu au putut răsufla ușurați din cauza dușmanilor care erau după ei. Hartley, care află că Frederick este în mâinile informațiilor turcești, își mobilizează toate forțele pentru a nu scoate echipa din nordul Irakului.

Pentru Efkar, care încearcă încet să ajungă la inamicul său, este timpul să se miște. În timp ce Space și G Arrocrcan lucrează la un nou plan de ieșire, eforturile lui Omar și Zehra de a ieși din închisoarea în care se află pe teren îi vor conduce pe o cale periculoasă.

În distribuția organizației, în regia lui Burak Arliel;
Murat Yildirim, Deniz Baysal Yurtcu, Gurkan Uygun, Turgut Tunçalp, Levent Poate, Yunus Emre Yildirim, Serdar Yeğin, Ahmet Ugur Spun, Ergun Metin, Seren Deniz, Yunus Narin, Atilay Uluışık, Cansu Büşra Tuman, Ebru Nil Aydın, Hande Dilan Hancı, Ela Naz Koçak stele în film.

Vizualizari: 817

Serial: Teskilat - Organizatia

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *