Anterior Comments (0)
  • Player 1
Sifirinci Gün – Ziua Zero Sezonul 1 Episodul 6

Sifirinci Gün – Ziua Zero Sezonul 1 Episodul 6 Online Subtitrat in Romana

Sifirinci Gün – Ziua Zero Sezonul 1 Episodul 6 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Sifirinci Gün - Ziua Zero".

Kadir, cei șapte polițiști speciali ai Departamentului de poliție și superiorii acestei echipe preferate, pe care o consideră tată…
După anii petrecuți împreună, echipa, care în cele din urmă s-a transformat într-o adevărată familie, este după liderul crimei organizate Dragon…
Echipa care ajunge la Dragon la sfârșitul unei lungi urmăriri nu știe de fapt că viața lor se va schimba de la început până la sfârșit cu operațiunea „Ziua Zeroth” la care au visat.
Operațiunea la care au visat până în acea zi nu merge așa cum era planificat. Și Mert, cei doi membri favoriți ai echipei, își asumă responsabilitatea pentru eșec și își fac un plan. Nici supraveghetorul lor, Kadir, nu va renunța la dosar. O echipă care își va da viața unul pentru celălalt se reunește să se ridice din cenușă și să se răzbune și să-și ușureze durerea pentru un pic Dec.

Vizualizari: 96

Serial: Sifirinci Gün - Ziua Zero

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *