Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Sifirinci Gün – Ziua Zero Sezonul 1 Episodul 4

Sifirinci Gün – Ziua Zero Sezonul 1 Episodul 4 Online Subtitrat in Romana

Sifirinci Gün – Ziua Zero Sezonul 1 Episodul 4 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Sifirinci Gün - Ziua Zero".

Cei șapte polițiști speciali ai Departamentului de poliție și supraveghetorul lor, pe care această echipă favorită îi consideră tată, sunt Kadir…
Echipa, care s-a transformat într-o adevărată familie la sfârșitul anilor petrecuți împreună, este după liderul crimei organizate Dragon…
Echipa care a ajuns la Dragon la sfârșitul unei lungi urmăriri nu știe de fapt că viața lor se va schimba de la început până la sfârșit cu operațiunea „Ziua Zero” la care au visat.
Operațiunea la care visaseră până în acea zi nu merge așa cum era planificat. Doi membri favoriți ai echipei în mod liber și Mert își asumă responsabilitatea pentru eșec și să facă un plan. Supraveghetorul lor Kadir, de asemenea, nu renunță la dosar. Echipa care își va da viața unul pentru celălalt se reunește să se ridice din cenușă și să se răzbune și să-și ușureze puțin durerea. Dec.

Vizualizari: 163

Serial: Sifirinci Gün - Ziua Zero

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *