Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Secrete de familie – Yargi TV Sezonul 1 Episodul 9

Secrete de familie – Yargi TV Sezonul 1 Episodul 9 Online Subtitrat in Romana

Secrete de familie – Yargi TV Sezonul 1 Episodul 9 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Secrete de familie - Yargi TV".

După ce Engin îl acuză pe Yekta, Ceylin și Ilgaz își dau seama că trebuie să ia măsuri urgente. O mare luptă începe între Pars și Yekta. Decembrie.a. Pars se confruntă față în față cu posibilitatea ca un secret important și mare despre el însuși să fie dezvăluit ca urmare a acuzației lui Yekta și arată o atitudine foarte diferită decât de obicei pentru a o preveni. Ilgaz și Ceylin se luptă din greu pentru a găsi dovezi solide pentru arestarea lui Engin. În timpul acestei lupte, Ilgaz și Ceylin devin mai apropiați unul de celălalt emoțional.

Pe de altă parte, Metin întâlnește o surpriză neașteptată în timp ce încearcă să găsească corpul zaferului dispărut. După ce au aflat că este nevinovat, G. Croll și Aylin au un mare regret. Deși G. Croll vede cum i-au făcut o mare nedreptate lui Ceylin, el merge mai întâi să-i ceară scuze lui Cranknar. Planul lui Ilgaz funcționează și există dovezi foarte solide la locul faptei pentru ca Engin să fie judecat sub arest.

Vizualizari: 485

Serial: Secrete de familie - Yargi TV

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *