Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Secrete de familie – Yargi TV Sezonul 1 Episodul 8

Secrete de familie – Yargi TV Sezonul 1 Episodul 8 Online Subtitrat in Romana

Secrete de familie – Yargi TV Sezonul 1 Episodul 8 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Secrete de familie - Yargi TV".

Din momentul în care Ceylin află că Engin este ucigașul fratelui său, el crede că a ajuns la sfârșitul luptei sale, pe care trebuie să o mențină în secret de toată lumea. El experimentează o confruntare mare și dureroasă cu Engin. Deși Ceylin crede că se poate descurca fără ajutorul lui Ilgaz, evenimentele se vor dezvolta într-un mod complet diferit datorită previziunii lui Ilgaz.

Din momentul în care Metin Electronnar a venit acasă cu mâinile sângeroase, și-a dat seama că viața lui ajunsese la un mare punct de rupere. Acum îl așteaptă o alegere foarte dificilă, va fi de partea fiului său sau de partea onestității?

Ceylin și Ilgaz trebuie să coopereze din nou pentru a ieși victorioși din războiul în care au intrat deschis cu Yekta. În timp ce caută noi modalități de a dovedi că Engin este un criminal, ei își vor da seama, de asemenea, că unele sentimente pe care nici măcar nu le pot recunoaște au înflorit.

Vizualizari: 560

Serial: Secrete de familie - Yargi TV

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *