Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Osman Intemeietorul Sezonul 1 Episodul 114

Osman Intemeietorul Sezonul 1 Episodul 114 Online Subtitrat in Romana

Osman Intemeietorul Sezonul 1 Episodul 114 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Osman Intemeietorul".

Osman Bey este hotărât să lupte împotriva lui Nayman. El îi va chema pe toți obas la mânie. Dar domnilor nu luați cu amabilitate la acest apel. Ei semnalează că îl vor lăsa în pace pe Osman Bey spunând: „Oricine ne-a cauzat acest necaz va scăpa de el.”Va putea Domnul Osman să se alăture domnilor cu el?

Ismihan Sultan își va pune, de asemenea, planul în acțiune pentru a lua măsuri împotriva lui Nayman. „Dacă nu-l putem opri pe Nayman, nu pe Inegall, vom pierde totul.”el și-a început eforturile de a convinge domnii turci spunând. Ce va face Ismihan Sultan pentru a transforma pericolul Nayman în favoarea sa?

Deși se pare că Ismihan Sultan a obținut pacea, el nu a pus jos planurile de război împotriva lui Osman Bey. El este hotărât să-i dea lui Osman Bey durerea unui fiu. Îl va otrăvi pe Orhan cu ambuscada fratelui său Alaeddin și îl va face mai rău decât mort. Otrăvirea lui Orhan a căzut ca un foc în mijlocul camerei. Care va fi soarta lui Orhan?

Vizualizari: 1391

Serial: Osman Intemeietorul

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *