Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Osman Intemeietorul Sezonul 1 Episodul 113

Osman Intemeietorul Sezonul 1 Episodul 113 Online Subtitrat in Romana

Osman Intemeietorul Sezonul 1 Episodul 113 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Osman Intemeietorul".

Domnii îl consideră responsabil pe Osman Bey pentru tot ce s-a întâmplat. Domnilor, ei exprimă faptul că Osman Bey ar trebui să plătească dieta pe care Nayman o dorește în schimbul capului lui Samagar. Domnul Osman este hotărât. „Nu pentru Samagar, dietă, nici măcar nu mi-aș da împingerea la ușă.”el își continuă determinarea spunând. Cum vor reacționa Ismihan Sultan și domnii la acest lucru? Osman Bey știe că sunt cel mai mic principat dintre decedați. Osman Bey subliniază că, deși sunt mai slabi decât acești domni în ceea ce privește proprietatea și puterea, sunt egali cu ei. Cum va arăta Domnul Osman că este egal cu ei?

În timp ce Osman Bey se confruntă cu tensiunea pericolului Mongol, Olof nu stă pe loc. A adunat o armată mare. Armata este formată din soldați bizantini. Cum a pus Olof armata bizantină sub comanda sa? Olof și-a fixat ochii pe Inegulcull. Care va fi soarta Inegulucull? Cum va ieși Domnul Osman, care este blocat pe toate cele patru părți, din această închisoare în care se află?

Vizualizari: 1281

Serial: Osman Intemeietorul

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *