Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Osman Intemeietorul Sezonul 1 Episodul 112

Osman Intemeietorul Sezonul 1 Episodul 112 Online Subtitrat in Romana

Osman Intemeietorul Sezonul 1 Episodul 112 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Osman Intemeietorul".

Osman Bey, care a venit la Cetatea Marmaracik pentru a salva Bala Hatun și șeicul Edebali, a fost livrat de sultanul Alaeddin, care a venit la Hisar. Care va fi soarta lui Bala Hatun și a șeicului Edebali, pe care Ismihan Sultan l-a condamnat la moarte? Pe de altă parte, sultanul Alaeddin a dat mandatul de moarte pentru Osman Bey, care a luat măsuri pentru a-l detrona. Care va fi reacția oamenilor la această decizie?
Noul plan al lui Ismihan Sultan!
Ismihan Sultan nu este mulțumit de verdictul dat de sultanul Alaeddin cu privire la Osman Bey. Planul său pentru Osman Bey este foarte diferit. Ce este acest plan?Ismihan Sultan, Osman Bey îl va răpi la Kantakouzenos și Olof pentru a pune în funcțiune planul său aferent. Dar el va face publicitate spunând”Osman Bey a dezertat”. Care este noul plan al lui Ismihan Sultan?
Domnul Osman pregătește o mare capcană
Osman Bey este în mâinile lui Olof și Kantakouzenos. Dar Kantakouzenos și Olof cad în mod neașteptat în capcana lui Osman Bey. Gâtul lui Kantakouzenos este sub pusatul lui Osman Bey. Domnul Osman va lua capul lui Kantakouzenos?
Bengi Hatun se va despărți de Ismihan Sultan?
Bengi Hatun află că Ismihan Sultan se mută cu Olof. Reacția ar fi uriașă. Vor fi decuplate frânghiile între Ismihan Sultan și Bengi Hatun?

Vizualizari: 1493

Serial: Osman Intemeietorul

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *