Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Ömer Sezonul 1 Episodul 5

Ömer Sezonul 1 Episodul 5 Online Subtitrat in Romana

Ömer Sezonul 1 Episodul 5 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Ömer".

De asemenea, este cunoscut și ca muezinul de la Moscheea unde tatăl său a servit ca imam.

După ce și-a pierdut recent mama, Ampermmer continuă să-și ducă viața cu tatăl său reambalat și bunica Nezahat în inima sa, durerea acestei pierderi. Este cel mai mic dintre cei trei frați. Sora lui April, Nisa, pe care o cunoștea pe jumătate din mama ei, s-a despărțit de familie făcând o căsătorie pe care tatăl ei și fratele ei Tahir nu și-au dorit-o, iar această situație a rănit profund sufletul lui Omar.

De asemenea, el găsește calea de a-și repara sufletul, care este rănit de aceste resentimente, contradicții și pierderi din familia sa, de care este atașat sincer, începând să traseze o cale… Dragostea și pasiunea sa pentru pictură încă din copilărie continuă în ciuda obstacolelor familiei sale, el continuă să deseneze. Dar pictura nu va fi singura lui iubire, într-o zi se va îndrăgosti de Dimple, o femeie mai în vârstă decât el, o văduvă și copii, iar obstacolele în calea menținerii acestei iubiri vor fi foarte mari…

Vizualizari: 156

Serial: Ömer

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *