Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Ömer Sezonul 1 Episodul 23

Ömer Sezonul 1 Episodul 23 Online Subtitrat in Romana

Ömer Sezonul 1 Episodul 23 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Ömer".

Zdruncinat de Palma neașteptată a tatălui său, Cpommer, pe de o parte, încearcă să-i urmeze sfaturile, pe de altă parte, se luptă cu sentimentele sale pentru Dimple, care se înmulțesc zi de zi.
Dimple, care încearcă să se adapteze la noua ei viață cu fiul ei, este forțată să accepte condițiile mamei sale pentru a-și continua viața. Cu toate acestea, sentimentele pe care le simt față de Omar sunt cel mai mare obstacol în fața lui, ținându-și promisiunea față de mama sa.
April, care încearcă să-și țină familia unită, încearcă să nu dezvăluie nimic nimănui în timp ce încearcă să se opună veștilor proaste pe care le-a primit la rând. Decembrie. Dar el este conștient de zilele dificile care îl așteaptă.
În timp ce Reshat încearcă cu toată puterea să-l țină pe Copilmer departe de această relație, pe care o consideră periculoasă, ea se pregătește să-l prezinte unei viitoare mirese potrivite. Când Omar și Dimple îndrăznesc să se uite unul în ochii celuilalt în ciuda tuturor, nu au nicio idee despre marea surpriză care îi așteaptă.
Comandor Ademo Comandor este muezinul de la Moscheea unde tatăl său Re Comandor a servit ca imam.
După ce și-a pierdut recent mama, Procummer continuă să-și ducă viața cu tatăl său Rearcumat și bunica Nezahat în inima sa, durerea acestei pierderi. El este cel mai mic dintre trei frați. Sora lui April, Nisa, pe care o cunoștea pe jumătate din mama ei, s-a despărțit de familie făcând o căsătorie pe care tatăl ei și fratele ei Tahir nu o doreau, iar această situație a rănit profund sufletul lui Omar.

Vizualizari: 79

Serial: Ömer

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *