Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Ömer Sezonul 1 Episodul 2

Ömer Sezonul 1 Episodul 2 Online Subtitrat in Romana

Ömer Sezonul 1 Episodul 2 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Ömer".

Omar, zguduit de Palma neașteptată a surorii sale, încearcă să-i urmeze sfaturile pe de o parte, iar pe de altă parte, se luptă cu sentimentele sale pentru Gamze, care cresc Zi de zi.

Gamze, care încearcă să se adapteze la noua ei viață cu fiul ei, este forțată să accepte condițiile mamei sale pentru a-și continua viața. Cu toate acestea, sentimentele lor față de Omar sunt cel mai mare obstacol în calea respectării promisiunii pe care i-a făcut-o mamei sale.

April se plânge să-și țină familia împreună, încearcă să nu dezvăluie nimic nimănui, încercând să se ridice împotriva veștilor proaste pe care le primește una după alta. Dar este conștient de zilele dificile care îl așteaptă.

În timp ce Reaxilat încearcă cu toată puterea să-l țină pe Omar departe de această relație, pe care o consideră periculoasă, el intră în pregătirea de a-l prezenta unui candidat potrivit pentru mireasă. Când Pcormmer și Gamze îndrăznesc să se uite în ochii celuilalt în ciuda tuturor, habar nu au de o mare surpriză care îi așteaptă.

Vizualizari: 327

Serial: Ömer

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *