Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (1)
  • Player 1
Maviye Surgun – Exilul În Albastru Sezonul 1 Episodul 13

Maviye Surgun – Exilul În Albastru Sezonul 1 Episodul 13 Online Subtitrat in Romana

Maviye Surgun – Exilul În Albastru Sezonul 1 Episodul 13 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Maviye Surgun - Exilul În Albastru".

Ali (Caner Cindoruk), un comando SAT de succes care a fost suspendat temporar după investigația la care a fost supus, se mută marți cu boala nefericită și fatală a soției sale Ayda, luându-și copiii și soția cu el la socrul său Salih (Hakan Salalm), care conduce un hotel de tip boutique în automobil. Odată cu moartea lui Ayda cu puțin timp înainte de mutare, întreaga familie este copleșită de o lege profundă.
Ali, care a mers într-o noapte la mare, în timp ce suferințele sale erau încă foarte proaspete, observă o barcă care plutește la orizont și salvează femeia din ea fără să acorde atenție furtunii. Numele femeii misterioase pe care a salvat-o este Defne (Damla s 3nmez). Ali o aduce pe Defne, care a suferit pierderi temporare de memorie din cauza unui accident și nu-și amintește ce i s-a întâmplat, la hotel ca oaspete al lui Dumnezeu. Laurel, a cărui memorie fragmentară este înlocuită, este într-adevăr o fraudă în adevăratul sens.
Defne, care se confruntă în mod neașteptat față în față în acest oraș cu bardul (Serkan alt Procnorak), pe care crede că l-a lăsat în trecut, nu are de ales decât să caute o cale de ieșire pentru ea însăși.
Este inevitabil să existe zile de mișcare ireversibile și iubiri pasionale care să-i tragă pe toți în jur, inclusiv Ali, Defne și triunghiul Ozan, în mod automat, unde odată doar sunetele valurilor care lovesc pământul s-au ridicat, că secretele și relațiile de familie vor fi vărsate.

Vizualizari: 419

Serial: Maviye Surgun - Exilul În Albastru

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Comment

Hqjqmqnnanqjqb

at 12:14 pm

Postați și episodul 14?????