Anterior Comments (0)
  • Player 1
Kasaba Doktoru – Doctorul orasului Sezonul 1 Episodul 32

Kasaba Doktoru – Doctorul orasului Sezonul 1 Episodul 32 Online Subtitrat in Romana

Kasaba Doktoru – Doctorul orasului Sezonul 1 Episodul 32 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Kasaba Doktoru - Doctorul orasului".

Jocul lui YAL kalinkormn îl obligă pe Hakan să meargă la o tablă ca acum ani, în timp ce îi dezamăgește pe Neslihan și Berk, care cred în el. Hakan este convins să sufere o intervenție chirurgicală foarte riscantă pentru a-și salva mâna prin presiunea studenților săi Leyla și Omar.
Al meu îl sprijină pe Hakan să lupte. Operația se efectuează în Ulu-Ulucnar în secret de la toată lumea. Leyla și Omar, pe de altă parte, decid asupra căsătoriei. Când Berk este devastat de ceea ce a trecut tatăl său, îl găsește pe Nazl. În acest moment, un pacient care vine la camera de urgență trebuie să fie supus unei intervenții chirurgicale riscante și combinate. Vor reuși Leyla și Amperculmer să reușească în această operație dificilă în care au intrat fără Hakan?
Cazul în care se judecă YAL Bucoln și Consiliul în care va intra Hakan vor determina soarta echipei Ulu Bucolnar. Vor putea Hakan, Leyla, Peculmer și Mine, care și-au pierdut drumul în urmă cu mulți ani și au venit la Ulu Peculnar și au reușit să devină o familie în ciuda tuturor dificultăților pe care le-au întâmpinat, să iasă victorioși din acest război?

Vizualizari: 355

Serial: Kasaba Doktoru - Doctorul orasului

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *