Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Karadayi – Unchiul Kara Sezonul 1 Episodul 84

Karadayi – Unchiul Kara Sezonul 1 Episodul 84 Online Subtitrat in Romana

Karadayi – Unchiul Kara Sezonul 1 Episodul 84 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Karadayi - Unchiul Kara".

Mehmet Saim, care a aflat despre decizia de numire a lui Feride, este mulțumit de situație, în timp ce Kerime nu este niciodată dispusă ca fiica ei să plece. Feride cere ajutor tatălui ei pentru prima dată în viața ei și îi spune să se asigure că procedurile sunt accelerate. Mehmet Saim răspunde pozitiv la această cerere a fiicei sale. Singura dorință a lui Feride este să scape de a trăi în speranța de a-l întâlni pe Mahir și de a nu asista la viața pe care o va construi cu altcineva. Numirea lui Feride va fi eliberată?
Mahir, care nu știa că Feride dorea să fie numit, a reușit să se așeze la aceeași masă cu bătăușii care obținuseră succes. Mahir, care este oficial partener cu bătăușii, îi va face acum pe toți să aibă încredere în el și să devină prieteni cu fiecare dintre ei unul câte unul. Sari Cemal, care nu poate digera această situație, are alte planuri pentru Mahir. Care este jocul pe care sar-ul Cemal l-a pregătit pentru a-l elimina pe Mahir? Va veni Mahir la acest joc?
Nazif, care vede în mod decent poezia de dragoste din manualul pe care Osman l-a adus la Song 8L, suspectează că există ceva între cei doi. A doua zi dimineață, în timp ce merg la școală, el îi vede pe Osman și Song 6ull întâlnindu-se și îi urmărește. Nazif devine sigur de dragostea a doi tineri în timpul urmăririi. Inima lui Nazif, care a asistat la o astfel de situație peste tot prin ce a trecut, nu poate suporta toate acestea. Nazif cade acolo unde este. Nazif, care a fost internat în spital, va fi tratat de toți copiii și cei dragi. Familia lui Kara se roagă pe coridorul spitalului că nu vor exista vești dureroase de la tatăl lor.

Vizualizari: 70

Serial: Karadayi - Unchiul Kara

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *