Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Karadayi – Unchiul Kara Sezonul 1 Episodul 83

Karadayi – Unchiul Kara Sezonul 1 Episodul 83 Online Subtitrat in Romana

Karadayi – Unchiul Kara Sezonul 1 Episodul 83 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Karadayi - Unchiul Kara".

El crede că Feride Mahir s-a îndepărtat de viața sa și este îndrăgostit de o altă femeie. În timp ce încerca să facă față acestei dureri, faptul că Belgin se află în tribunal pune totul într-o fundătură. Belgin are nevoie de mărturia lui Mahir pentru mântuirea sa. Mahir stă în fața lui Feride și depune mărturie pentru Belgin. Feride, care este sigur că Mahir este iubit cu Belgin, va lua o decizie importantă pentru viața ei. Care este decizia luată de Feride?
Mahir este conștient că, deși vrea să-și ia dragostea de la sine, i-a provocat mari suferințe. El nu se retrage din jocul său de dragul lui Feride, dar o avertizează să oprească comportamentul necontrolat al lui Belgin și îi spune să nu-l mai înfrunte. Va afla Mahir că Belgin, pe care încearcă să-l atingă pentru răzbunare, a fost de fapt alături de el de săptămâni întregi?

Mahir, care a făcut o înțelegere cu Socialitul Yusuf pentru a sta la aceeași masă cu bătăușii, a riscat tot pericolul. Orice s-ar întâmpla, Mehmet va scoate bunurile sigure ale lui Saim și le va duce la ei. Când socialita îi spune echipei despre Acordul pe care l-a încheiat cu Yusuf Mahir, ea întâlnește obiecția lui Sarculximal Cemal. Sari Cemal spune că, chiar dacă Mahir aduce bunurile, el nu va sta la aceeași masă cu el și nu va face afaceri comune. Va reuși societatea să-l convingă pe SARC Cemal? Va putea Mahir să scoată mărfurile din Siguranță singur fără să fie conștient de toate acestea?

Vizualizari: 77

Serial: Karadayi - Unchiul Kara

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *