Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Kan Çiçekleri – Flori insangerate Sezonul 1 Episodul 29

Kan Çiçekleri – Flori insangerate Sezonul 1 Episodul 29 Online Subtitrat in Romana

Kan Çiçekleri – Flori insangerate Sezonul 1 Episodul 29 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Kan Çiçekleri - Flori insangerate".

Cuvinte șocante de la Dilan! Ce s-a întâmplat cu Cihan a întors din nou săgețile către Dilan. După cum am menționat în estimările noastre anterioare, chiar și Baran îl descrisese pe Dilan drept un criminal. Cu toate acestea, planul lui F. nu a rezistat. Lucrurile s-au schimbat complet. Deși Dilan este considerată o persoană liniștită și nevinovată, este o fată foarte inteligentă. Cineva care poate face cu ușurință conexiuni între evenimente. Dec. De fapt, stările agitate și agresive ale lui F. nu au scăpat atenției lui Dilan.

Baran și-a propus să afle cine era această fantomă misterioasă care se plimba și încerca constant să-și facă rău familiei. În timp ce Baran se gândea la asta, cuvintele lui Dilan au avut efectul unei bombe. Cuvântul lui Dilan este că ucigașul nu poate fi afară, dar poate cineva înăuntru!

Vizualizari: 2277

Serial: Kan Çiçekleri - Flori insangerate

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *