Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Kan Çiçekleri – Flori insangerate Sezonul 1 Episodul 28

Kan Çiçekleri – Flori insangerate Sezonul 1 Episodul 28 Online Subtitrat in Romana

Kan Çiçekleri – Flori insangerate Sezonul 1 Episodul 28 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Kan Çiçekleri - Flori insangerate".

Eufratul s-a mișcat! Dilan, care este învinuit pentru ceea ce i s-a întâmplat lui Cihan, este pe spini. Toată lumea din conac îl privește cu un ochi rău, în special Azade. Dilan este blocat într-un colț și nu știe ce să facă. Persoana care îl va salva pe Dilan din această situație va fi Aran, după cum puteți descifra cu toții. În prima etapă, Baran îl va scoate pe Dilan din conac și îl va salva de relele lui Azade.
Dar acest lucru nu va fi suficient. Chiar dacă Baran îl ia pe Dilan departe de conac, îl va pune într-un pericol complet diferit. El va fi intrat în mijlocul planului pe care Hasan și diavolul Eufratului îl vor face!
Dilan este în pericol! Se pare că auzim în ce pericol se află Dilan. Putem descrie acest pericol după cum urmează. După cum știți, Cihan este în comă în spital. Hasan și Fingratrat, pe de altă parte, vor face un plan pentru a-l ucide și a lua măsuri. Există un mare pericol ca Dilan să fie în spital în același timp. Pentru că dacă F Cupratrat reușește în planul său și scapă în secret din spital, suspiciunile se vor întoarce din nou la Dilan.

Vizualizari: 1642

Serial: Kan Çiçekleri - Flori insangerate

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *