Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Kan Çiçekleri – Flori insangerate Sezonul 1 Episodul 27

Kan Çiçekleri – Flori insangerate Sezonul 1 Episodul 27 Online Subtitrat in Romana

Kan Çiçekleri – Flori insangerate Sezonul 1 Episodul 27 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Kan Çiçekleri - Flori insangerate".

Dilan se află într-o situație dificilă! Cihan, care a fost dus urgent la spital, este în stare critică. Deși medicii fac intervențiile necesare, riscul lui Cihan de a rămâne paralizat este destul de mare. Cihan a ajuns aproape în poziția de a trăi soarta tatălui său. Dacă ne uităm și la ceea ce s-a întâmplat cu Kudret la un moment dat, putem spune că istoria s-a repetat. De fapt, Hasan l-a lăsat pe Kudret paralizat în trecut și a dat vina pe Dilan și familia sa, la fel ca astăzi.
Ținând cont de toată această situație, există două persoane la capătul frânghiei. Unul este Dilan, iar celălalt este Hassan. Cel mai mare loc de muncă aici cade pe Baran. Baran trebuie să dezvăluie cumva faptele și să-l scoată pe Dilan din această situație. Deci se va întâmpla asta?
Va muri Cihan? Bănuiala noastră este că Cihan nu va muri deocamdată. Dar că nu va funcționa în ceea ce privește publicitatea atunci când este în măsură să nu vorbească. De fapt, Cihan l-a lăsat chiar sub suspiciune dându-i numele opus lui Dilan.

Vizualizari: 1461

Serial: Kan Çiçekleri - Flori insangerate

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *