Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Kan Çiçekleri – Flori insangerate Sezonul 1 Episodul 24

Kan Çiçekleri – Flori insangerate Sezonul 1 Episodul 24 Online Subtitrat in Romana

Kan Çiçekleri – Flori insangerate Sezonul 1 Episodul 24 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Kan Çiçekleri - Flori insangerate".

O bombă cu Ceas La nivel mondial! Deși apropierea dintre Baran și Dilan creează momente frumoase în serie, deceniile neg nu se termină. De data aceasta există un atac cu braț dublu asupra cuplului nostru. Persoana folosită ca clește este Cihan. Statele tinere care mânuiesc cuțitul lui Cihan se îndreaptă cu adevărat spre puncte insuportabile acum. Nu poți ajunge atât de mare pe gaz și pentru a muta.

La început, Fincratrat spălase mintea lui Cihan cu cuvintele și instrucțiunile sale. De parcă Eufratul nu ar fi fost suficient, Derya se implică în această afacere. Deoarece duo-ul cunoaște formele pure ale lui Cihan, sunt siguri că îl pot folosi cu ușurință. De fapt, vor avea dreptate și în aceste gânduri. Cihan îl va enerva pe Baran cu ceea ce îi va face lui Dilan. Astfel, relația dintre Baran și Cihan va fi decăzută. Aici Dilan este atras într-o capcană. Scopul lui F rokrat și Derya este de a-l pune pe Dilan între doi frați. Dec. Și pentru a da imaginea persoanei care deconstruiește între ele.

Vizualizari: 2121

Serial: Kan Çiçekleri - Flori insangerate

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *