Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 8

Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 8 Online Subtitrat in Romana

Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 8 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Günesi Beklerken - Asteptand soarele".

Melis, care vrea să scape complet de Zeynep, îl înscrie. Buchetul va ști totul acum. Jahan apare când nu-i vine să creadă cum a făcut-o Jale. El o comprimă cu întrebări despre întoarcerea lor la gölyazi și tatăl lui Zeynep. Kerem continuă să joace. El îl aduce pe Saleh, despre care Zeynep crede că este prietenul tatălui ei, la școală. Noile informații pe care le primesc de la el fac ca Zeynep să fie și mai plin de speranță.
Între timp, Demet, care află și despre sănătatea lui Jale, nu-și poate părăsi prietena. Pe măsură ce vestea șederii lui Zeynep în școală se răspândește rapid, Melis se gândește cum să scoată această fată din viața ei. Pe de o parte, Zeynep își caută tatăl și, pe de altă parte, este pregătită pentru cursa importantă de atletism care va avea loc la Burhan Felek Sports Hall.
Această cursă îi va deschide uși mult mai mari pentru viitor. Dar Melis, întâlnindu-se cu pacea, strică lucrurile rău spunând o minciună care îl va împiedica pe Zeynep să meargă la această cursă. Jahan Hodja și Zeynep se confruntă cu Melis, Kerem decide, de asemenea, să termine jocul pe care la jucat.

Vizualizari: 8462

Serial: Günesi Beklerken - Asteptand soarele

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *