Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 7

Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 7 Online Subtitrat in Romana

Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 7 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Günesi Beklerken - Asteptand soarele".

Școala se confruntă cu vânturi mari de schimbare. Revenind la școală, Cihan Hodja a preluat controlul. Kerem, care a fost dezbrăcat de toate privilegiile sale, pare să se fi adaptat la această situație într-un timp scurt. Mai mult, ca urmare a presiunii exercitate de Cihan Hodja, a intrat și în echipa de baschet a școlii. Relația dintre Zeynep și Kerem sa îmbunătățit. Zeynep ar dori, de asemenea, această schimbare în Kerem. Dar Kerem, care a schimbat tactica, are în minte planuri complet diferite.

Pacea, care decide să deschidă pentru Melis, cumpără bilete la cinema în aer liber pentru doi. Dar oferta cinematografică coincide cu un moment nefericit. Kerem cumpără biletele lui Barıș dacă crede că a fost respins.

Ploaia care interpretează greșit conversațiile pe care le aude îl aduce pe Zeynep la gaz. Zeynep, care are vise romantice, crede că Barıș o va duce la film.

Vizualizari: 8104

Serial: Günesi Beklerken - Asteptand soarele

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *