Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 45

Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 45 Online Subtitrat in Romana

Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 45 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Günesi Beklerken - Asteptand soarele".

În acest episod al seriei, Kerem, care află faptele, intră într-o mare furie. Zeynep, care rămâne la masa de nuntă în rochia de mireasă, crede că s-a întâmplat ceva foarte rău cu Kerem. Pentru că e sigur că Kerem nu-l va dezamăgi niciodată. Împreună cu ploaia și viața, ei caută Kerem peste tot. Kerem vine să se confrunte cu tatăl său. Sevim încearcă să-și liniștească fiul, dar Kerem a luat o decizie.

Melis este eliberat din spital. Dar acasă, îl așteaptă vești neplăcute. O grămadă de oameni care văd Zeynep în fața ei într-o rochie de mireasă vor suferi de rău. Demet, care așteaptă o explicație de la Zeynep despre ce sa întâmplat, nu va fi ușor să se calmeze. Când Zeynep ajunge la Kerem, ea trăiește o mare dezamăgire. Nu este aceeași persoană ca Kerem, care i-a propus acum câteva zile. Kerem, care încearcă să-l îndepărteze pe Zeynep de el, mai întâi rupe școala prost și apoi aleargă până la moarte în cursele auto.

Kerem, care este complet distras, primește sprijin de la cineva la care nu se aștepta niciodată. În acest moment, Demet începe, de asemenea, pregătirile pentru a reveni la Gölyaz. Jahan acționează pentru a împiedica Demet să plece. Și Zeynep nu crede în Kerem și nu-l lasă. După un mesaj pe telefon, el pleacă să vorbească cu Kerem.

Vizualizari: 3819

Serial: Günesi Beklerken - Asteptand soarele

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *