Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 43

Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 43 Online Subtitrat in Romana

Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 43 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Günesi Beklerken - Asteptand soarele".

În acest episod al seriei, când Zeynep și Kerem se întâlnesc pentru a se întâlni, sunt răpiți de oameni misterioși. Văzând că Zeynep crede știrile, Kerem este dezamăgit. Kerem este dornic să demonstreze că familia lui este nevinovată. Pacea, care vorbește cu Mehmet și învață toate faptele, devine cel mai mare susținător al lui Kerem pe această cale. Prima oprire a duo – ului este în cazul în care Kerem vede soarele.

Zeynep nu suportă faptul că ea și Kerem s-au despărțit. Când Zeynep și Kerem se întâlnesc pentru a se întâlni, sunt răpiți de oameni misterioși. Ahmet acționează pentru a acoperi știrile din presă. Planul lui Ahmed este întrerupt de răpirea fiului său. Ahmet se confruntă cu cea mai dificilă decizie din viața sa. Pe de o parte, există fapte care pot costa fiul său și, pe de altă parte, viața lui.

Vizualizari: 4061

Serial: Günesi Beklerken - Asteptand soarele

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *