Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 31

Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 31 Online Subtitrat in Romana

Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 31 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Günesi Beklerken - Asteptand soarele".

Jahan se mută cu o decizie bruscă de a spune Melis și Zeynep că sunt frați. Cu toate acestea, reacția lui Melis față de tatăl ei este dură.
Zeynep este uimită de ceea ce aude de la Melis. A aflat cine a fost tatăl pe care îl căuta de ani de zile. Rezultatul frustrării sale, el argumentează cu Bunch.
Surpriza lui Kerem pentru Pace se termină cu un telefon de la Melis.
Zeynep lipseşte. Demet, care are dificultăți în a explica fiicei sale, se întâlnește cu Jahan. Fața lui Jahan este tăiată și atacată de oameni pe care nu-i cunoaște. Jale este extrem de jenat cu Demet din cauza secretului pe care îl păstrează de ani de zile. Jale, care la întâlnit pe Mehmet, are și alte secrete.

Toată lumea îl caută pe Zeynep. Cihan îl întreabă pe Barıș pentru ajutor. Kerem singur pieptene tot locul. Kerem se confruntă cu Demet și o învinovățește pentru ce sa întâmplat. Zeynep este lovită de golanii de pe stradă, unde se luptă. Când Zeynep este inconștient, o persoană neașteptată vine în ajutorul ei. Această persoană misterioasă îi va trimite mesaj lui Kerem. Kerem, care este reunit cu Zeynep, urmează acest mesaj anonim la telefonul său. Zeynep nu vrea să meargă acasă. El petrece noaptea în Keremler. Zeynep observă darul pe care persoana misterioasă la lăsat.

Vizualizari: 5183

Serial: Günesi Beklerken - Asteptand soarele

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *