Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 29

Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 29 Online Subtitrat in Romana

Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 29 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Günesi Beklerken - Asteptand soarele".

Încrezându-se că Kerem se înșeală, Melis găsește în cele din urmă suspectul pe care îl căuta. Cu ajutorul lui Dilan, va face pe oricine suspectează să plătească pentru asta. Cu toate acestea, pedeapsa lui Melis îi va provoca multe necazuri.

Jahan și Tülin, ale căror uși sunt brusc bătute noaptea, sunt forțate să răspundă în numele fiicelor lor. Jahan este forțat să ia anumite măsuri de precauție în fața iubirii lui Melis de Kerem atât de mult, chiar obsesiv. Fără să știe nimic, Kerem a decis să se despartă de Melis fără să mai facă alte formalități. Învățând de la Jahan că Kerem știe totul, Demet se confruntă cu Kerem și îi cere să-l lase pe Zeynep să plece. În așteptarea întâlnirii cu Kerem, Zeynep găsește pacea în față. Atitudinea lui Barıș îl face pe Zeynep foarte trist. La cafeneaua unde merg cu Begum, pacea este atacată. Kerem, auzind acest lucru, este hotărât să facă pacea să plătească pentru ceea ce sa făcut.

Zeynep, în imposibilitatea de a înțelege de ce Kerem, care nu răspunde la apelurile sale, îl tratează departe, aude o conversație pe care nu ar trebui să o audă acasă. Secretul pe care îl aude îl înnebunește. Kerem, care se simte încolțit din toate părțile, ia o decizie.

Vizualizari: 5862

Serial: Günesi Beklerken - Asteptand soarele

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *