Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 28

Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 28 Online Subtitrat in Romana

Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 28 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Günesi Beklerken - Asteptand soarele".

Melis e foarte supărată. Îl cheamă pe Zeynep și îi cere sprijin. Zeynep, pe de altă parte, nu are nicio idee ce să spună. Dar Melis, a cărui față combativă reapare, este adamantă. Cu orice preț, el va găsi proprietarul cercelului și lovi cu piciorul fundul lui. Decizia de a păstra cercetarea ei un secret, Melis cere Aksel pentru ajutor. Aksel este de acord să ajute, dar există o condiție.
Deși Kerem și Zeynep vor să fie împreună, trebuie să stea departe unul de celălalt. Dar îndrăgostiţii pasionaţi nu pot face atât de mult.
Jale sa întors acasă după o lungă perioadă de timp. Sub această întoarcere nevinovată se află scopuri diferite. Jahan este furios pe Jale pentru ceea ce ascunde de ani de zile. El decide să o scoată din viața lui. Buchetul încearcă să medieze între cele două.
Zeynep organizează o mini petrecere de sărbătoare la casă pentru întoarcerea lui Jale Hodja. Pacea vine la petrecere. Melis, care ține evidența tuturor apelurilor Kerem face, cum ar fi internetul și telefonul, stabilește o capcană prin mesaje text toate numerele pe care le suspectează ca și cum acestea au fost Kerem.
Cedând atitudinii insistente a lui Begum, pacea acceptă în cele din urmă oferta sa de a ieși. Stau cu Begum, in orice caz, îl costă destul de mult.

Frânghiile dintre Jale și Jahan sunt întinse bine. Jahan se apropie de el. Lupta duo-ului este auzită de cineva neașteptat.

Vizualizari: 5655

Serial: Günesi Beklerken - Asteptand soarele

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *