Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 27

Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 27 Online Subtitrat in Romana

Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 27 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Günesi Beklerken - Asteptand soarele".

Aksel îi cere lui Zeynep să-i mărturisească totul lui Melis. Zeynep neagă acest lucru. Deci Aksel îl amenință pe Zeynep arătându-i atuul și virând-o.
Zeynep a dorit doar un singur lucru în Anul Nou și a fost realizat. Intrând împreună în noul an, duo-ul nu trebuie să-și ascundă sentimentele pentru prima dată. Cu toate acestea, Melis, a cărui minte rămâne în Kerem, se îndreaptă spre locul lui. Aksel, ale cărui planuri au eșuat, este mai periculos decât oricând. În primul rând, îl lovește pe Begum, care îl ajută pe Kerem, și apoi încearcă să-i spună lui Barıș întreaga poveste.
Există încă tensiuni între Tülin și Jahan. Tülin, care află că Jahan își petrece noul an cu Demet, devine complet combativ. Ca și cum toate acestea nu erau de ajuns, Ayşen spune Tülin care Jahan a trimis flori la Demet la prima ocazie a primit.
Decât să-și petreacă mai mult timp cu fiica lor, Jahan le oferă o surpriză.

Vizualizari: 6144

Serial: Günesi Beklerken - Asteptand soarele

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *