Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 25

Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 25 Online Subtitrat in Romana

Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 25 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Günesi Beklerken - Asteptand soarele".

Zeynep și Kerem sunt din nou singuri într-o colibă pustie.
Zeynep nu este gata să-și accepte sentimentele pentru Kerem. Văzând cookie-urile, ploaia îl comprimă, dar Zeynep neagă totul. Pacea este foarte resentimente. Nimeni nu-l poate mângâia.
Încercând să-i facă amendă lui Melis, Kerem își dă seama că Zeynep, care ar trebui să-l aducă la locul ei, nu ia spus nimic.
Tulin este foarte entuziasmat de noua sa serie. Îl trage pe Cihan cu el la interviu. Răspunsul lui Tülin la întrebarea reporterului adresată lui Jahan despre cariera sa de baschet provoacă neplăceri între cei doi.
Zeynep, care vrea să-și limpezească capul, merge la cabana Yağmur și Canlar. Cu toate acestea, o mare surpriză așteaptă Zeynep. Poate, de asemenea, invitat Kerem. Neștiind de acest plan, ei creează o criză majoră în primul minut în care se întâlnesc. Kerem, care a decis să plece mai întâi, decide să rămână să-l enerveze pe Zeynep. Când rămâne, Zeynep încearcă să plece. Cei doi argumentând se găsesc de conducere în mașină poate lui. În plus, Zeynep, care nu are licență, conduce mașina.

Begum, care îl urmărește pe Baris, îl vizitează. Dar Begum nu este singur. Aksel, care îl urmează pe fratele său, participă și la această vizită ca intrus. Mai întâi îl avertizează pe Barıș, apoi întreabă de ce Kerem și Zeynep nu sunt în jur în același timp în acest weekend. El îi spune lui Kerem să nu aibă încredere în el, spunându-i că se pregătește să-și mizeze viața. Confuz, Pacea începe să creadă că Aksel spune adevărul în timp ce investighează. Cu un lup care cade în el, Barıș se îndreaptă cu Sedat spre cabana Canlarului. Ca urmare a greșelii lui Zeynep, cei doi își continuă drumul pe jos. Încă o dată singuri în pădure, Kerem și Zeynep caută un loc unde să-și petreacă noaptea. Ei nu pot ajunge la nimeni, deoarece cele două nu au nici o recepție. Se refugiază într-o colibă pe care Kerem o găsește în ultimul moment. Duo-ul, care va petrece toată noaptea împreună, este nervos. Dacă este ploaie și Can care găsesc brusc pacea în fața lor, se întreabă ce să spună. Se spune că Zeynep s-a dus la o plimbare. Şi când trec orele, toţi trebuie să-l caute pe Zeynep.

Vizualizari: 6144

Serial: Günesi Beklerken - Asteptand soarele

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *