Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 23

Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 23 Online Subtitrat in Romana

Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 23 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Günesi Beklerken - Asteptand soarele".

În timp ce Barıș are probleme în a-și explica sentimentele pentru Zeynep, Zeynep decide să părăsească Barıș.
Cu greu îl pot lua pe Aksel de la Kerem. Aksel, care vine cu dificultate, nu va renunța la Kerem. El și-a rezolvat slăbiciunea și el trece peste ea. Pace, Melis şi Zeynep. Îi cere lui Kerem să aleagă unul dintre cei trei și să-l cheltuiască. În caz contrar, el amenință să-i spună lui Barıș că este îndrăgostit de Zeynep.
Ceea ce a spus taifunul despre Zeynep înainte de a se scurge îl face pe Jahan să fie confuz din nou. Îşi sună prietenul de la spital şi spune că vrea să vadă rezultatele ADN.
Între Zeynep și Baris, cu toate acestea, a fost prost deschis din cauza Begum. Pe măsură ce pacea se luptă să se răscumpere, Zeynep este forțată să accepte un adevăr mult mai dificil, nu este îndrăgostită de pace. Încercând să surprindă Zeynep și să-și ia inima, Barıș îi cere lui Kerem ajutor în alegerea cadourilor. În timp ce toată lumea îl mângâie pe Zeynep despre pace și îi sfătuiește să-i ierte prietenul, ea decide să plece. Dar nu este la fel de ușor să se ridice în picioare și să spună că este de a lua o decizie.

Vizualizari: 6262

Serial: Günesi Beklerken - Asteptand soarele

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *