Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 21

Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 21 Online Subtitrat in Romana

Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 21 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Günesi Beklerken - Asteptand soarele".

Aksel nu este dispus să renunțe la pace și Kerem. Mai mult, el simte că există ceva mult dincolo de ceea ce este vizibil între Kerem și Zeynep, în timp ce el își planifică atacurile în această direcție. Zeynep cere păcii și lui Kerem să stea departe de Aksel.

Tulin, pe de altă parte, se uită la Demet într-un mod foarte diferit și începe să se miște. Această schimbare bruscă în Tulin face Demet suspect, dar ea de fapt îl iubește. Mai mult, relația dintre Melis și Zeynep sa dezvoltat și au devenit foarte prieteni.

Aksel găsește o modalitate de a face Kerem și Barıș să plătească pentru ceea ce au făcut. Îi invită la un joc afară. Dacă echipa lui Barıș este învinsă, Aksel va înceta să se ocupe de ei, dar dacă echipa sa este victorioasă, vor lua cina cu Zeynep într-o seară. Gândul la asta l-ar înnebuni pe Kerem. El cere pacea să nu facă o astfel de afirmație. Totuși, pacea a fost uzurpată de Aksel și el a acceptat. Conform păcii, ei nu vor fi învinși oricum. Meciul începe în momentul și locul în care decid. Dar această întâlnire informală are un oaspete surpriză.

Vizualizari: 5797

Serial: Günesi Beklerken - Asteptand soarele

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *