Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 19

Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 19 Online Subtitrat in Romana

Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 19 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Günesi Beklerken - Asteptand soarele".

Există o mare bucurie la Colegiul Sayer. Echipa școlară a câștigat meciul datorită lui Kerem, iar vechiul rival Aksel a primit lecția. Cu toate acestea, această fericire este umbrită de vestea detenției lui Demet. Demet este arestat ca inculpat al morții suspecte a lui Cem, deoarece nu există alte persoane cu deficiențe de vedere. Temându-se să spună adevărul, Tulin are mari remușcări.
Cihan Hodja este după adevărul rănirii lui Barıș. Îl ameninţă pe Baris să predea cazul poliţiei dacă nu-i spun adevărul.
Demet este într-o situaţie dificilă, în aşteptarea raportului legistului pentru instanţă. În acest timp, Zeynep stă la Casa lui Cihan Hodja. În timp ce Melis reacționează la acest lucru, Tulin nu provoacă probleme.
Kerem, care vrea să-l ajute pe mama lui Zeynep, merge la Casa lui Cem și vede o persoană suspectă acolo, spionând casa și urmează.
Cem aşteaptă raportul medicului legist să sosească. S-a confirmat că a fost o crimă. Toate dovezile sunt împotriva lui Demet. Zeynep este devastată când află. Tulin, cu toate acestea, nu se mai poate ține pe cont propriu și îi mărturisește lui Jahan ce sa întâmplat în acea zi.
Kerem, care vrea să facă lucrurile între Melis și Zeynep, intră într-o frenezie. Și ceea ce face, Melis se înmoaie împotriva lui Zeynep pentru prima dată.
Jahan merge la secția de poliție pentru o modalitate de a salva atât Demet, cât și Tulin. Neputând să suporte durerea lui Zeynep, Kerem încearcă să vorbească cu ea. Cu toate acestea, Zeynep ia durerea din Kerem. Kerem decide să-l ajute fără ca cineva să știe și ia suspectul în custodie.

Vizualizari: 6080

Serial: Günesi Beklerken - Asteptand soarele

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *