Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 18

Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 18 Online Subtitrat in Romana

Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 18 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Günesi Beklerken - Asteptand soarele".

Ploaia, al cărei secret este răspândit de Kerem în întreaga școală, se mută pentru al face să plătească cu un cuțit în mână. O persoană neașteptată intră între ținta lui Yağmur care atacă Kerem. Kerem este foarte supărată și nu știe cum să se revanșeze față de ea. Zeynep începe să-l urască pe Kerem.
Jahan observă ciudățenia din Tulin și întreabă ce sa întâmplat. Sevim îl cheamă pe Cem să vorbească. Cu toate acestea, Cem are o pârghie asupra lui Sayer și nu ezită să o folosească. Sevim merge să discute asta cu Ahmet. Ahmet, gândindu-se că Cem este în afara controlului, decide să ia cazul.
Echipa de baschet a colegiului Sayer are o potrivire importantă. Cu toate acestea, din cauza evenimentelor recente, pacea riscă să se desfășoare. Cihan Hodja vrea ca Kerem să joace. Ploaia părăsește școala și nu vrea să se întoarcă. Can nu este dispus să renunțe la ploaie. Încearcă să o convingă să se întoarcă.
După conversația sa cu Sevim Hanım, Cem se pierde bine și îl cheamă cu forța pe Tülin acasă. Dar lucrurile scapă de sub control şi e un accident. Demet este, de asemenea, trimis la casa lui Cem pentru a arăta cele mai recente lucrări din casa de modă.
Nu vrea să pună în pericol sănătatea lui Baris, Zeynep îl blochează în cameră pentru al împiedica să meargă la meci. Dar pacea reușește să țină pasul cu meciul în felul său. Atât acuzațiile lui Yağmur, cât și acuzațiile lui Zeynep despre acțiunile recente ale lui Kerem îl surprind cu mai mult. Vrea să audă răspunsul la această întrebare de la Kerem însuși. Cu toate acestea, Barıș, care a luat o lovitură în meci, sângerează, în loc să intre Kerem. Kerem trebuie să câştige meciul pentru pace.

Vizualizari: 6214

Serial: Günesi Beklerken - Asteptand soarele

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *