Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 17

Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 17 Online Subtitrat in Romana

Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 17 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Günesi Beklerken - Asteptand soarele".

Kerem apasă butonul pentru a expulza hafize.
Pacea este după Nalan și oricine se vede lângă el.
Jale decide să meargă în America pentru tratament. Această decizie surprinde pe toată lumea, în special pe Melda.
Când află că Zeynep sa întâlnit cu Tayfun din când în când, Jahan este foarte supărat de această situație.
Cem, care este hotărât să-l țină pe Tülin lângă el, îl adaugă și pe Melis cu pretextul spectacolului de modă. Tülin îl avertizează pe Cem să stea departe de fiica sa.
Există cazuri de intoxicații alimentare la școală. Doamna Sevim este obligată să intervină. Proiectul de lege este pe cale să fie tăiat la hafize. Dacă mama lui ar fi fost expulzată, ar fi imposibil ca Yağmur să-și continue educația acolo. Zeynep se mișcă pentru a opri Kerem. Kerem este de acord să păstreze hafize cu o condiție. Amândoi sunt de acord. Cu toate acestea, este foarte dificil pentru Zeynep să îndeplinească termenii acordului. Când întreaga școală începe să vorbească despre Zeynep, pacea intră în joc. Kerem și pacea se confruntă din nou unul cu celălalt.

Jale vine la școală să spună la revedere. Un nume surpriză a fost stabilit să-l înlocuiască ca manager. Această schimbare în management ar veni ca o surpriză pentru toată lumea.

Kerem este brusc deranjat. Kerem, care are un stomac foarte rău și se află pe o saltea acasă, crede că Zeynep este în spatele acestui lucru.
Când ploaia nu găsește banii pentru rochia pe care a rupt-o, o ia pe calea greșită. Zeynep este hotărâtă să-și susțină cel mai bun prieten. El organizează o licitație pentru cei care au nevoie de ajutor la școală. Sărutul lui Zeynep este, de asemenea, în licitație. Kerem oferă cel mai mare preț. Pacea este o întindere.

Vizualizari: 6172

Serial: Günesi Beklerken - Asteptand soarele

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *