Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 10

Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 10 Online Subtitrat in Romana

Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 10 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Günesi Beklerken - Asteptand soarele".

Zeynep, care îi învață pe Kerem și Melis o lecție bună, este nefericit. Pentru că orice speranţă de supravieţuire a tatălui său a fost luată. Kerem, care se uită acum la Zeynep cu un ochi mult diferit, are, de asemenea, remușcări. Încearcă să se ispășească pentru el însuși. Jahan îi spune lui Zeynep despre o cursă nouă și importantă. Acest termen va fi în afara orașului. În casa lui Melis, vremea este de lămâie. Pe măsură ce detaliile accidentului lui Tulin și minciunile pe care le-a spus sunt dezvăluite, apropierea lui Jahan față de soția sa și incidentul se schimbă. Nu a putut găsi ceea ce căuta în Melis, Barıș începe să se uite la Zeynep cu un ochi pe care nu la mai văzut înainte. Această situație nu scapă de atenția lui Kerem și este foarte geloasă.
Se apropie ziua de naştere a păcii. Kerem organizează o petrecere mare pentru pace în casa lui. Deși Zeynep nu vrea să vină la petrecere, ea nu rupe Barıș și se alătură noaptea. În petrecerea în care Zeynep vine cu un aspect complet diferit, atât pacea, cât și Kerem nu-și pot lua ochii de la Zeynep. Kerem, care știe că Zeynep a auzit ce a spus în timp ce el a crezut că vorbește cu el însuși în mașină în timp ce îl căutau, comprimă Zeynep despre asta. La sfârșitul nopții, există o evoluție neașteptată între cele două. Pacea primește un pachet pentru ziua lui de naștere de la unchiul său în închisoare.

Vizualizari: 8403

Serial: Günesi Beklerken - Asteptand soarele

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *