Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Esaret – Captivitate Sezonul 1 Episodul 161

Esaret – Captivitate Sezonul 1 Episodul 161 Online Subtitrat in Romana

Esaret – Captivitate Sezonul 1 Episodul 161 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Esaret - Captivitate".

orhun, care arde de aroganță și ambiție de răzbunare pe de o parte, și Hira, care este gata să-și asume rolul care i-a fost atribuit, chiar dacă pe de altă parte este fără păcat… Orhun, prințul moștenitor al familiei Demirhanli, și dragostea lui Hira, frământată de răzbunare, care a trăit sub sclavie toată viața, își vor lua locul pe ecrane în fiecare zi a săptămânii cu noua serie Bondage de la Kanal 7.

Captivitate; atrage atenția prin povestea sa diferită. Conacul Demirhanl este zguduit de o veste dureroasă. Sora geamănă a conducătorului familiei, puternicul Orhun Demirhanl, este victima unei crime teribile în Africa, unde a plecat într-o misiune. Confruntându-se cu realitatea dureroasă din Africa, unde s-a dus să-și ia sora, Orhun se gândește să-i pedepsească pe ucigașii fratelui său. Orhun, care încearcă să meargă mai departe cu focul răzbunării în inima sa, se întoarce din Africa cu un cărbune de foc în el, iar Hira, o sclavă, este lângă el. După aceea, lumea nu va mai fi la fel ca înainte și nici Orhun Demirhanli…

Vizualizari: 1180

Serial: Esaret - Captivitate

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *