Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Emanet – Mostenirea Sezonul 1 Episodul 417

Emanet – Mostenirea Sezonul 1 Episodul 417 Online Subtitrat in Romana

Emanet – Mostenirea Sezonul 1 Episodul 417 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Emanet - Mostenirea".

Yaman K. C. este un om de afaceri de succes și tânăr, care a avut o copilărie grea, dar nu a renunțat niciodată, dimpotrivă, a devenit chiar mai puternic cu fiecare obstacol.Și-a început viața de jos și a devenit foarte bogat. Tot ce are în lumea lui este o familie de care trebuie să aibă grijă după moartea tatălui său. Și-a închis inima la toate sentimentele romantice cu mult timp în urmă și singura lui slăbiciune este nepotul său de 5 ani… micuțul Yusuf este foarte bine protejat sub brațele unchiului său, dar tânjește după iubiri și simpatie. Singura imagine fericită din mintea lui este mătușa sa Seher.

Seher este o fată frumoasă și umilă care trăiește cu bunicul ei. Viața ei este zdruncinată de moartea surorii sale, care a fost mireasa familiei K.De acum înainte, are o moștenire de care trebuie să aibă grijă cu orice preț: nepotul ei mic Yusuf. Aceasta aventura va apărea lung secretele ascunse ale Kırımlı conac, în timp ce o altă moștenire va începe să crească în Seher și Yaman inimile.

Vizualizari: 408

Serial: Emanet - Mostenirea

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *