Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
EGO – Erkeğe Güven Olmaz Sezonul 1 Episodul 4

EGO – Erkeğe Güven Olmaz Sezonul 1 Episodul 4 Online Subtitrat in Romana

EGO – Erkeğe Güven Olmaz Sezonul 1 Episodul 4 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "EGO - Erkeğe Güven Olmaz".

Sibel și Erhan sunt complet încolțiți când fotografiile celor trei zile misterioase pe care le-au păstrat ca secrete sunt divulgate presei. Persoana care a făcut fotografiile a fost martoră și la ce s-a întâmplat în acea casă? Această întrebare se află în centrul vieții lui Sibel și Erhan și nu au de ales decât să găsească persoana care a scurs fotografiile către presă pentru a obține răspunsul. Tahir, care a aflat că Berkay este fiul lui Tuncay, trebuie să aibă grijă de echilibrul familiei. În timp ce Elif face planuri pentru răzbunarea pe care o va lua de la Sibel, Sibel și Erhan, care își caută dușmanul comun, încep să se apropie unul de celălalt în ciuda lor.

Elif (Dream Helin Demirbulut) și Erhan (Alperen Duymaz) sunt un cuplu logodit care se iubesc foarte mult, iar cele mai mari așteptări ale lor de la viață sunt să se căsătorească și să-și construiască o casă fericită. Rutina vieții lor este perturbată de iluzia tragică a lui Erhan, iar Erhan se confruntă cu o povară foarte dificilă de plătit. Viața și psihologia lor vor fi răsturnate cu această veste pe care au mers împreună și au primit-o în călătoria de afaceri a lui Erhan. Datoria care este aproape imposibil de plătit face din viața lor un coșmar
apropo, oferta făcută de șeful lui Erhan, Sibel (Melisa ASL Pamuk), își va schimba viața pentru totdeauna…

Vizualizari: 1394

Serial: EGO - Erkeğe Güven Olmaz

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *