Anterior Comments (0)
  • Player 1
Duy Beni – Asculta-ma! Sezonul 1 Episodul 20

Duy Beni – Asculta-ma! Sezonul 1 Episodul 20 Online Subtitrat in Romana

Duy Beni – Asculta-ma! Sezonul 1 Episodul 20 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Duy Beni - Asculta-ma!".

Octombrie și Kanat se împacă, dar interesul lui Mevlut pentru octombrie se îndreaptă spre un loc din ce în ce mai bolnav. Kanat decide să nu părăsească partea lui octombrie pentru siguranță. Între timp, își organizează și prietenii și îi dorește lui Ekim toate scuzele sale despre trecut.
Ea pierde rolul Melisei în piesa de teatru care va fi jucată la școală până în octombrie. Aisha îi pare, de asemenea, rău că nu și-a putut cumpăra costumul extrem de scump. Tatăl său, Sadat, se aruncă în situații dificile când încearcă să cumpere acest costum.
Procesul lui Reza este ținut și el este pus în închisoare, Leyla decide că nu vrea să fie avocat aici, vrea să încerce să acționeze, unde oamenii nu trăiesc în viața reală, ci în povești.
Repetiția generală a piesei vine, iar Mevlut a venit aici cu arma. Acesta va fi afișat după 2 ani, când va lua măsuri complete și ce se va întâmpla în acest proces?

Vizualizari: 2750

Serial: Duy Beni - Asculta-ma!

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *