Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Cop Adam Sezonul 1 Episodul 11

Cop Adam Sezonul 1 Episodul 11 Online Subtitrat in Romana

Cop Adam Sezonul 1 Episodul 11 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Cop Adam".

Zguduit de decizia bruscă a lui Peri de a pleca, Tamer nu vrea să accepte situația. În timp ce dragostea lor trece printr-un nou test, amândoi suferă separat. În timp ce Tamer face eforturi pentru a-l recupera pe Peri, Peri are nevoie de Tamer pentru a-și dovedi dragostea.
Tamer, care a aflat despre oferta lui Ahu către Peri, împărtășește situația cu Berrin. Berrin, care începe încet să vadă adevărata față a surorii sale, aduce frânghiile la punctul de rupere. Ahu, care revarsă și răbdarea lui Selim, este lăsat brusc singur cu singurătatea sa.
Când Tamer Peri crede că a renunțat la el însuși, Peri intenționează să se întoarcă la el cu o surpriză. Cu toate acestea, Berrin, care își suflecă mânecile pentru a-și salva căsnicia, nu are intenția de a se retrage din războiul pe care l-a început. Lupta celor două femei îi va oferi lui Tamer zile mai dificile ca niciodată.

Vizualizari: 296

Serial: Cop Adam

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *