Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Camdaki Kiz – Fata de la fereastra Sezonul 1 Episodul 67

Camdaki Kiz – Fata de la fereastra Sezonul 1 Episodul 67 Online Subtitrat in Romana

Camdaki Kiz – Fata de la fereastra Sezonul 1 Episodul 67 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Camdaki Kiz - Fata de la fereastra".

Sedat, care l-a prins pe Nalan mâncând cu Crystal, se enervează foarte tare și se luptă mare cu Nalan. În timp ce se discută subiecte vechi, Nalan Împărtășește cu Sadat toate lucrurile pe care le-a acumulat în viața ei și că este nefericită în căsnicia ei. Argumentul lor nu crește mai mult datorită lui Muzo, dar face capul lui Nalan mai clar. Hafize, pe de altă parte, se îngrijorează pe măsură ce încercarea lui Metin de a se întâlni cu Nalan continuă. Nalan este, de asemenea, martor la evadarea lui Sedat la hotel împreună cu Muzo Selen Levent.

Nalan este o tânără frumoasă care a câștigat dragostea tuturor la prima vedere cu inima ei caldă. Fiind singurul copil al familiei sale, el Bebek G. R. L. Bebek a fost crescut, și-a trăit viața și a absolvit cu onoruri cele mai bune școli, Nalan, în timp ce lucra ca arhitect la compania Koro R. L. L., cel mai mare lanț hotelier din Turcia, se află brusc în ajunul căsătoriei cu Sedat Koro R. L. L. L. Deși Nalan și Sadat încep să meargă mână în mână în acest basm cu speranță, crezând că s-au îndepărtat de secretele întunecate pe care le-au ascuns în trecutul lor; în curând viața lor va fi cufundată într-un adevărat întuneric.

Vizualizari: 520

Serial: Camdaki Kiz - Fata de la fereastra

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *