Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Beni Affet – Iartă-mă Sezonul 1 Episodul 38

Beni Affet – Iartă-mă Sezonul 1 Episodul 38 Online Subtitrat in Romana

Beni Affet – Iartă-mă Sezonul 1 Episodul 38 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Beni Affet - Iartă-mă".

Kemal decide să se căsătorească cu Bahar. El îi cere lui Nazire să-l ceară pe Bahar de la familia ei. Nazire, care știe că fiul ei Berat este îndrăgostit de Bahar, acceptă în mod necesar. Care va fi atitudinea lui Berat față de decizia de căsătorie a lui Kemal și Bahar? Handan, care a devenit foarte combativ când și-a dat seama că nu poate câștiga Kemal, explică că este însărcinată cu Zuhre și Yildiz.

Osman Kozan află până în septembrie că C. C. Neyt are grijă de Feride la spital. El îl întâlnește pe C. C. Neyt Selim, care este încă îndrăgostit de Feride și simte remușcări. Care va fi explicația lui Selim de a distruge C. C. Neyt? În timp ce September încearcă să-l captureze pe C. C. Neyt, el dezvoltă un nou plan pentru a scăpa de Feride.

Osman Kozan este un om de afaceri care a venit de la Kayseri cu mulți ani în urmă și a devenit unul dintre puținii oameni bogați din Ankara. Decembrie. După ce a început cu un atelier în Siteler, el a transformat acum producția de mobilier într-un lanț de magazine și compania sa într-o mare exploatație care exportă în Orientul Mijlociu. E un om strict, Osman. El prețuiește disciplina mai mult decât orice. El conduce compania și familia sa aproape cu un pumn de fier. Dar această metodă, care funcționează foarte bine la locul de muncă, din păcate nu funcționează în familie. El provoacă nefericirea copiilor săi separat, Osman. Desigur, și soția lui Zuhre.

Vizualizari: 103

Serial: Beni Affet - Iartă-mă

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *