Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Beni Affet – Iartă-mă Sezonul 1 Episodul 36

Beni Affet – Iartă-mă Sezonul 1 Episodul 36 Online Subtitrat in Romana

Beni Affet – Iartă-mă Sezonul 1 Episodul 36 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Beni Affet - Iartă-mă".

Feride are un accident mare în timp ce merge la Kozans pentru a curăța calomnia care i-a fost aruncată. C. C. Neyt este cel care o duce pe Feride, care zace inconștientă în mijlocul străzii, la spital. Va fi Feride capabil să păstreze singura dovadă care se va exonera?

Familiile care află despre decizia lui Kemal de a părăsi Handan sunt zguduite de vestea pe care o aud. Familia lui Handan și familia lui Kemal se confruntă față în față. Kemal pleacă de acasă să-și trăiască dragostea cu Bahar. Osman îl consideră pe Zuhre responsabil pentru cele întâmplate.

În timp ce Bahar și Kemal continuă să se înfrângă plini de dragoste, soarta garantează retragerea unor bani la cererea iubitului ei. Cum va afecta acest lucru Kader, sora lui Bahar și familia sa?

Osman Kozan este un om de afaceri care a venit de la Kayseri cu mulți ani în urmă și a devenit unul dintre puținii oameni bogați din Ankara. Decembrie. După ce a început cu un atelier în Siteler, el a transformat acum producția de mobilier într-un lanț de magazine și compania sa într-o mare exploatație care exportă în Orientul Mijlociu. E un om strict, Osman. El prețuiește disciplina mai mult decât orice. El conduce compania și familia sa aproape cu un pumn de fier. Dar această metodă, care funcționează foarte bine la locul de muncă, din păcate nu funcționează în familie. El provoacă nefericirea copiilor săi separat, Osman. Desigur, și soția lui Zuhre.

Vizualizari: 140

Serial: Beni Affet - Iartă-mă

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *