Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Beni Affet – Iartă-mă Sezonul 1 Episodul 34

Beni Affet – Iartă-mă Sezonul 1 Episodul 34 Online Subtitrat in Romana

Beni Affet – Iartă-mă Sezonul 1 Episodul 34 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Beni Affet - Iartă-mă".

Kemal află de la Kader motivul reacției negative a lui Sevgi la relația lor. Kemal înnebunește când află că mama lui, Z, vrea ajutorul lui Sevgi pentru a-i face să se despartă de Bahar. Când se duce acasă să vorbească cu mama lui, o surpriză proastă îl așteaptă pe Kemal. Familia lui Handan, care nu știa că Kemal și fiica lor s-au despărțit, au început deja pregătirile pentru nuntă.

Feride a fost arestat. Selim îl salvează din închisoare. În timp ce Selim încearcă să-l convingă pe Feride să vină cu el, Feride investighează cine l-a comandat de pe telefonul lui Selim, care l-a înscenat, și în cele din urmă ajunge la tun accident. Va fi Feride capabil să afle cine sunt cei care l-au înscenat?

Osman Kozan este un om de afaceri care a venit de la Kayseri cu mulți ani în urmă și a devenit unul dintre puținii oameni bogați din Ankara Dec. După ce a început cu un atelier în Siteler, el a transformat acum producția de mobilier într-un lanț de magazine și compania sa într-o mare exploatație care exportă în Orientul Mijlociu. E un om strict, Osman. El prețuiește disciplina mai mult decât orice. El conduce compania și familia sa aproape cu un pumn de fier. Dar această metodă, care funcționează foarte bine la locul de muncă, din păcate nu funcționează în familie. El provoacă nefericirea copiilor săi separat, Osman. Desigur, și soția lui Zuhre.

Vizualizari: 179

Serial: Beni Affet - Iartă-mă

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *