Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Beni Affet – Iartă-mă Sezonul 1 Episodul 33

Beni Affet – Iartă-mă Sezonul 1 Episodul 33 Online Subtitrat in Romana

Beni Affet – Iartă-mă Sezonul 1 Episodul 33 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Beni Affet - Iartă-mă".

Planurile lui Feride de a scăpa din mâinile lui Selim eșuează de fiecare dată. Feride, care este conștientă de planurile nefaste ale lui Selim pentru ea, cere ajutor locuitorilor apartamentului. Feride, care în cele din urmă a reușit să scape din mâinile lui Selim, face neintenționat o mare greșeală. Feride, care a cauzat un mare rău lui Selim, este luat în custodie.

Pe de altă parte, Z. R. L. îl convinge pe Eyl. R. L. cu privire la o biopsie la cererea lui C. R. L. Septembrie a câștigat acum inima mamei lui C. C. Neyt.

Handan merge în fața lui Bahar de data asta să se întâlnească cu Kemal. Când aude că Bahar nu va părăsi Kemal, înnebunește și îl atacă pe Bahar în mijlocul străzii. Handan, în această furie, își cheamă familia la Ankara. Care va fi reacția tatălui lui Handan, care se află în ajunul unei afaceri profitabile cu Osman, la situația fiicei sale?

Osman Kozan este un om de afaceri care a venit de la Kayseri cu mulți ani în urmă și a devenit unul dintre puținii oameni bogați din Ankara. Decembrie. După ce a început cu un atelier în Siteler, el a transformat acum producția de mobilier într-un lanț de magazine și compania sa într-o mare exploatație care exportă în Orientul Mijlociu. E un om strict, Osman. El prețuiește disciplina mai mult decât orice. El conduce compania și familia sa aproape cu un pumn de fier. Dar această metodă, care funcționează foarte bine la locul de muncă, din păcate nu funcționează în familie. El provoacă nefericirea copiilor săi separat, Osman. Desigur, și soția lui Zuhre.

Vizualizari: 144

Serial: Beni Affet - Iartă-mă

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *