Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Beni Affet – Iartă-mă Sezonul 1 Episodul 32

Beni Affet – Iartă-mă Sezonul 1 Episodul 32 Online Subtitrat in Romana

Beni Affet – Iartă-mă Sezonul 1 Episodul 32 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Beni Affet - Iartă-mă".

Selim, care a salvat-o pe Feride din mâinile lui Kadir cu dificultate, o duce la casa mătușii sale și îl informează pe tun comando despre această situație. Tunul îi plătește lui Selim o sumă mare pentru a-l lua pe Feride. Feride este acum prizonier în mâinile lui Selim. Pe de altă parte, September l-a convins pe C. C. Neyt de boala sa și, de asemenea, a devenit mai aproape de coconi.

Love încearcă să o convingă să se decupleze de Kemal fără să-l rănească pe Bahar, o mare luptă izbucnește între mamă și fiică, iar Bahar se mută de acasă. Bahar, care a plecat de acasă, va fi achitat.

Osman Kozan este un om de afaceri care a venit de la Kayseri cu mulți ani în urmă și a devenit unul dintre puținii oameni bogați din Ankara. Decembrie. După ce a început cu un atelier în Siteler, el a transformat acum producția de mobilier într-un lanț de magazine și compania sa într-o mare exploatație care exportă în Orientul Mijlociu. E un om strict, Osman. El prețuiește disciplina mai mult decât orice. El conduce compania și familia sa aproape cu un pumn de fier. Dar această metodă, care funcționează foarte bine la locul de muncă, din păcate nu funcționează în familie. El provoacă nefericirea copiilor săi separat, Osman. Desigur, și soția lui Zuhre.

Vizualizari: 163

Serial: Beni Affet - Iartă-mă

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *