Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Barbaros Hayreddin Sultanin Fermani Sezonul 1 Episodul 6

Barbaros Hayreddin Sultanin Fermani Sezonul 1 Episodul 6 Online Subtitrat in Romana

Barbaros Hayreddin Sultanin Fermani Sezonul 1 Episodul 6 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Barbaros Hayreddin Sultanin Fermani".

Murad Efendi îi spune lui Orsini că nu va mai spiona pentru că Nazife nu are încredere în el și ar trebui să acționeze mai atent pentru a-i câștiga încrederea. Orsini, pe de altă parte, îl amenință cu un document fals în mână.
Nazife Hatun, pe de altă parte, crede că i-a făcut nedreptate lui Murad Efendi, îi cere iertare și îi cere să se întoarcă. Se va întoarce Domnul Murad?
Salih Reis află că regele Charlene se va întâlni cu Cavalerii Ierusalimului. Charlken dă Insula Malta cavalerilor și se înființează Uniunea Malteză. Împreună cu regele Charlken, vor lupta împotriva Imperiului Otoman.
Barbaros Hayreddin merge cu Mia de Luna la ducele Sforza pentru a obține cartea lui Ibn Sina, dar totul nu merge așa cum sperau acolo și se luptă și sunt capturați. Ducele Sforza le spune că vor fi executați. Cum vor scăpa de ducele Sforza?

Vizualizari: 388

Serial: Barbaros Hayreddin Sultanin Fermani

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *